Viestien turvallinen vastaanotto

Tutustu Viestien turvalliseen vastaanottoon

Viestien turvallinen vastaanotto tarkastaa saamasi tekstiviestit ja pikaviestit tietojenkalastelulinkkien varalta.

Viestien turvallinen vastaanotto on saatavilla Kaspersky -sovelluksen Standard-, Plus- ja Premium-tilaussopimuksissa.

Viestien turvallinen vastaanotto käyttää Kaspersky Security Networkia -viestien linkkien tarkastamiseen.

Viestien turvallinen vastaanotto estää linkit vain Google Chromessa. Voit suojautua pikaviestien vaarallisilta linkeiltä asettamalla Google Chromen oletusselaimeksi .

Tämä toiminto voi myös toimia joidenkin laitteiden esiasennetuilla selaimilla, esim. Samsung Internet Samsung-laitteissa. Muita selaimia ei tueta. Jos sinulla on Huawei-laite ilman Google Chrome -selainta, tämä ominaisuus ei ole käytettävissä. Tällöin lyhyempi versio Viestien turvallisesta vastaanotosta on käytettävissä Suojaus tietoja kalastelevilta tekstiviesteiltä -toimintona.

Tässä osiossa

Linkit tekstiviesteissä (SMS)

Pikaviesteissä olevat linkit